Iron Man 3 破關攻略

IronMan3_Up5_IOS_Icon_blog

【聖誕百萬大獎賞】Iron Man 3得獎者公佈: 恭喜Kelvin Lam 可獲Iron Man 3 一百萬遊戲金幣! 看看由各粉絲分享的破關攻略及意見! ————————————————————————————————————- Iron Man 3 破關攻略 – 若果有強的敵人不要按他,╴定要掃他才會快死 – 集中 upgrade 一個 armour 容易打低炸彈同敵人, 分散左就易死 – woodland果關飛彈太密集,玩到眼都花埋。同埋如果可以攻擊飛彈、戰機和障礙物會更好。   Iron Man 3 鐵甲奇俠3 加入更多裝甲,Iron Man 粉絲們不容錯過。 Follow Us On:

Read more

Despicable Me 全攻略

MinionsIRLexample-blog

【聖誕百萬大獎賞】Despicable Me得獎者公佈: 恭喜Ronald Leung 可獲Despicable Me 一百萬遊戲金幣。 看看由他分享的破關攻略! ————————————————————————————————————- Despicable Me 全攻略 Minion Rush作為Despicable ME既官方遊戲,大受大眾既歡迎,好多朋友都會玩呢隻minion rush,咁點樣先可以係朋友間突圍而出地拎高分呢? 要 高分首先要熟習場景先,minion rush有五個場景比你玩,耐玩性可以係非常之高。佢地分別係Hoilday Lab, Residential Area, El Macho’s Lair, The Mall同埋Minion Beach. 各自都有唔同既分別。 Hoilday Lab 作為minion lab 既經典場景,難度算最易,平日最緊要跟返香蕉行,盡量撞晒minion抬高個despicable bonus就冇咩大問題。留意有時轉彎轉右邊係會有banana party,拎左支banana vacuum就可以無限地吸香蕉,記得入去!話就話最易,但如果玩得耐就會有一排排會滾既炸彈出現,呢個對新手黎講簡直係惡夢,想解決既話轉一轉場景就得 (行右邊) Residential Area 係minion rush既第二個場景,minion rush初期既時候得兩個場景,呢個就係其中一個。Minion會由地低上到地面,最大分別就係好多架車會頂住你!所以Tips就係盡量上車頂,因為上左 車頂就會有更好既視野,咁就冇咁易死。仲有就係呢個埸會多左好多加速器,如果自認反應唔快既朋友就唔好踏上去啦。 Residential Area最大困難相信係隻boss (cookie delivery),原因係隻boss同你上埋條路上面,唔似Lab咁分開,距離近左好多,留意返著架cookie車燈(即係佢會衝上黎)就要轉線,咁就冇咩難度。 El Macho’s Lair 呢個係係minion rush既第三個場景,最大特色係加入左Despicable ME 2既元素,佢最煩既地方係有火,而且火係會擋住你既視線,所以同Residential […]

Read more

Ice Age Village 經營之道(上)

Ice Age Village 經營之道(上)

大家已經在遊玩Ice Age Village 嗎?這次我們會提示,為大家分享村莊的成功經營之道。   經營之道(一):建立人脈 要成功經營,不可或缺廣闊的人脈網絡。邀請你的好友一起遊玩,”like” 他們在村莊裡的工作,便能提升好友的名聲,使他們有機會收到禮物。名聲愈大,收到的禮物會愈珍貴。如此一來,與好友之間互相”like”對方,或互贈禮物(包括金幣及橡樹果實),可以提升雙方的村莊發展。 到訪好友村莊期間,要是捉到Scrat,牠會每天都送贈額外的金幣給你。   經營之道(二):一路向北擴建 當你經營了村莊一段時間後,村莊需要向外擴張發展,擴展時謹記要兼顧裝飾物。巨型裝飾物如“Scrat in Ice” 或 “Fire King Scrat” 將會為你的村民帶來極大的好處。若不幸,手頭上沒有足夠資金去進行擴張,而現有土地已經不敷應用,可以考慮放棄一些低收益的村民、設施,而以高收益的項目取代。在“Collections”裡,可以找到不同的項目。 經營之道(三):美化環境 增設裝飾物,將村莊美化,有機會得到更多頧外的金幣。如果將 “Carnivorous Flower” 佈置在村民附近,金幣將會源源不絕。 完了嗎?當然未,還有其他提示,下次再談!    

Read more

Categories